Over mij; De rode draad in mijn werk is focussen op dat wat al goed is en het verder bouwen aan dat wat nog beter kan. Het implementeren van realistische planningen op design en development gebied, realiseren van kosten reducties, een duidelijke suppliersstrategie en efficiëntere interne en externe informatie stromen. Werken aan mens & potentieel. Samen in het bedrijf met teamleden en medewerkers. Mijn naam is Maaike Hoogenboom-Westerbeek en sinds 1998 werkzaam in de mode, gestart als product developer. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld als leidinggevende en lid van het management team van verschillende design-, development- & purchase afdelingen.

FashionPillars is ontstaan vanuit de overtuiging dat door een verdere optimalisatie van flexibele bedrijfsprocessen, werken met een inspirerende leider én vanuit de kracht van de medewerker er een mooiere toekomst ontstaat voor het (mode-)bedrijf van nu.

Naast het uitbouwen van design, development en purchase afdelingen heb ik ruime ervaring in het bepalen, implementeren en monitoren van het auditing- en duurzaamheidsbeleid binnen (mode-) bedrijven. Waar staat het bedrijf nu en waar wil zij heen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, fabrieken, auditing en bijvoorbeeld haar inspectiebeleid.

Na het afronden van de opleiding Mr. Koetsier, Instituut voor Fashion Management & Design heb ik gewerkt bij McGregor, The Shirtmakers, Jed Textiles, USG Brands en Arma Leder.  Enkele opdrachtgevers van FashionPillars zijn LaDress, Difuzed, Fresh! Collection, MYOMY do goods en DsignLab. Mooie bedrijven met ieder hun eigen ambities. FashionPillars werkt samen met Modint en Lent development. Op het gebied van coaching en training heb ik de opleiding ACC Mensgericht coachen gevolgd. Sinds 2018 ben ik trainer op deze opleiding. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en seminars gevolgd zoals effectief communiceren en NLP. Tevens ben ik gecertificeerd in LEAN, DISC en Drijfveren analyses. In 2019 heb ik de post HBO opleiding Systemisch teamtrainer afgerond.

Ik werk ook regelmatig buiten de modebranche, projecten zoals bij een internationale bank, ingenieurs- en adviesbureau SWECO, accountantskantoor Alfa, de KNVB staan sindsdien op mijn cv. Daar heb ik, als trainer en consultant, verander- en leiderschapsontwikkeling trajecten ontwikkelt en getraind.

Ik streef naar een optimale samenwerking met aanwijsbare resultaten, heb een zeer daadkrachtige, klantgerichte instelling, een sterk analytisch vermogen en ik ben communicatief zeer vaardig. Maar bovenal ben ik betrokken en ambitieus. Iemand die weet waarvoor ze staat, krachtig en flexibel is en die uiteindelijk het verschil maakt.

Wanneer we de drie pijlers, optimalisatie van processen, teamontwikkeling en inspirerend leiderschap samenbrengen, optimaliseren we het commerciële modebedrijf dat aansluit bij de toekomst van nu.

 

geinteresseerd?

FPonlytransparant-0,5cm