Instagram

Sinds kort deel ik nu ook content op Instagram, ik deed dit al voor mijn andere bedrijf SeeMeCoaching en nu ook voor FashionPillars. Waarom? Omdat ik leuk vind om te delen. Omdat ik graag inspireer. Delen van kennis en content zodat jij er iets aan hebt.

Zo heb ik een ebook geschreven, twee zelfs! Eentje met 21 tips om processen te optimaliseren. Wil je er nu enkele tips weten?:

Tip 7: Breng nog meer helderheid en structuur aan. Neem de tijd om met het team, andere afdelingen, leveranciers en externe partijen planningen, verwachtijgen en innovaties te bespreken. Zo voorkom je eilandjescultuur en is de ander veel meer betrokken.

Tip 16: wat zijn de bottlenecks van jouw afdeling? Jouw bedrijf? Benoem deze en los ze op, benoem de volgende en los die op. Zo zal de bottleneck door de organisatie schuiven. Nog belangrijker: de flow in de organisatie zal groter worden en medewerkers kunnen met meer focus werken.

Tip 20: werk aan partnerships met je leveranciers… Bouw waar mogelijk….

De rest deel ik in het ebook en via Instagram

Ik heb ook een ebook geschreven over DISC.

“We interpreteren andermans gedrag vanuit ons eigen perspectief met onze eigen behoeften en bedoelingen. DISC analyseert jouw gedrag op verschillende vlakken. Ben jij introvert of extravert? Jouw sterke kenmerken in je gedrag zal je vrij consistent vertonen. Zowel in je privé als op het werk. Werkstijl voorkeuren geven je meer inzicht in hoe je je werk doet en hoe je samenwerkt met je collega’s. Maar wat gebeurt er nu als een collega een andere werkstijl heeft? Hoe ga je hiermee om en hoe kun je elkaar versterken? ” “DISC is krachtig door zijn eenvoud. Het geeft inzicht in gedragspatronen en het is wetenschappelijk onderbouwd.”

DISC Goede communicatie, verhoogde effectiviteit en sterke relaties

veel leesplezier!